KABOLA HEATING SYSTEMS

Verkrijgbaar via Vegter Installatietechniek

Wij zijn dealer en servicepunt voor uw Kabola ketel. Met onze service bus komen wij op locatie. Wij zijn uitstekend bereikbaar per openbare weg of het water. Als u met uw schip in Delfzijl bent kunt u met uw schip ook voor de deur aanleggen van ons pand. Zijlvest 18 Farmsum, 400 meter van de zeesluis. Dichterbij kan niet!

 

Bij onze locatie vindt u voldoende plekken om af te meren langs het Eemskanaal, of in de passantenhaven van Delfzijl. Delfzijl is goed bereikbaar via de zeehavenkanaal,  Eemskanaal en het Damsterdiep.

Kabola is een Nederlandse fabrikant van oliegestookte verwarmingsketels voor permanent gebruikt. Dankzij onze innovatie, de lange levensduur en uitstekende service is Kabola marktleider. Met behulp van nieuwe technologie is ook een oliegestookte verwarmingsinstallatie schoon, zuinig en stil. En klein, zoals onze nieuwste volautomatische dieselgestookte Compact 7 bewijst.
Kabola CV-ketels kunnen continu worden gebruikt en hebben een gemiddelde levensduur van zo’n 15 jaar, of langer. Onze Kabola-ketels en kachels werken met conventionele brandstoffen zoals Diesel, stookolie, huishoudolie of nieuwe brandstoffen zoals zuivere biobrandstof. Of het nu gaat om een jacht, binnenvaartschip, camper, of maatwerk opdrachten, Kabola levert een breed scala ketels, kachels en toebehoren. Vraag ons gerust om advies.

 

Wilt u direct een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken, neem dan contact met ons op.

 

24/7 service

Ons werkgebied is: Nederland, Duitsland, Denemarken, België.